Set menus

ANNA LINDBERG MENU

MENY ANNA LINDBERG

Classic Toast Skagen with handpealed shrimps in mayonnaise, horseradish, dill, lemon and bleak roe on toast
Toast Skagen med löjrom

Filet of Veal a´la Anna Lindberg with morel cream sauce & potato gratin
Kalvfilé Anna Lindberg, murkelsås och potatisgratäng

Marinated strawberries of the house with mazarin foundation and lightly whipped cream
Marinerade jordgubbar med mazarinbotten, vaniljglass och lättvispad grädde

– 565 kr –

To the menu there is to order a beverage package carefully selected by our sommelier
Till menyn finns det att beställa dryckespaket, noga utvalt av vår sommelier– 295 kr –

GAMLA STAN MENU

MENY GAMLA STAN

Bleak roe from Bottenviken with butter fried toast of the house, sour cream, red onion and lemon
Löjrom från Bottenviken med husets smörstekta bröd, gräddfil, rödlök och citron

Fillet of reindeer with port wine sauce on juniper, variation on cabbage and a potato terrine with red onion marmelade
Renfilé med portvinsky på enbär, variation på kål och potatiskaka med rödlöksmarmelad

Valrhona chocolate mousse on lavender with wild berry compote and almond flakes
Valrhonachokladmousse med lavendel, bärkompott och mandelflarn

– 790 kr –

To the menu there is to order a beverage package carefully selected by our sommelier
Till menyn finns det att beställa dryckespaket, noga utvalt av vår sommelier– 345 kr –

MENU FEM SMÅ HUS

MENY FEM SMÅ HUS

S O S ( smör, ost och sill )
Assortment of pickled herring served with Västerbottens cheese and new potato

Pan-fried pike-perch from Hjälmaren with browned lemon butter, fennel cream, apple smoked trout roe, summer vegetables and new potatoes
Stekt Hjälmaregös med brynt citronsmör, fänkålskräm, äppelrökt forellrom, sommarprimörer och färskpotatis

Caramelized apple in crispy puff pastry and Calvados creame
Karamelliserat äpple med krispig mördeg och Calvadoskräm

– 565 kr –

To the menu there is to order a beverage package carefully selected by our sommelier
Till menyn finns det att beställa dryckespaket, noga utvalt av vår sommelier– 295 kr –

VEGETABLE MENU

MENY VEGETARISK

Swedish cow mozarella with birch oil, wild garlic capers and fleur de sel salt
Svensk komozzarella, björkolja, ramslökskapris och fleur de sel salt

Blackened cabbage with foam on 48 month Prostinnan cheese, summer vegetables and fennel cream
Sotad spetskål med ostskum på 48 månaders Prostinnanost, sommarprimörer och fänkålskräm

Vanilla ice cream with varm cloudberries
Vaniljglass med varma hjortron

– 490 kr –

To the menu there is to order a beverage package carefully selected by our sommelier
Till menyn finns det att beställa dryckespaket, noga utvalt av vår sommelier– 295 kr –

For all menus there i s an alcohol-free beverage package for 160 SEK
Till samtliga menyer finns ett alkoholfritt dryckespaket för 160 kr