A la Carte

FÖRRÄTTER

Chèvresallad med rostade pinjenötter toppad med honung
– 165 kr –

Toast Skagen, toppad med löjrom
– 210 kr –

S O S ( sill och strömming )
– 155 kr –

Löjromstoast (vänern 40 g), med gräddfil, dill och rödlök
– 295 kr –

Älgcarpaccio med blåbärschutney och västerbottencrème
– 195 kr- 

VARMRÄTTER

Rimmad lax med dillstuvad potatis
– 255 kr –

Torskrygg med brynt smör, pepparrot, ägg, handskaladeräkor och kokt potatis
– 355 kr –

Regnbåge med saltbakade gulbetor, kokt potatis och citronsmörsås
– 295 kr –

Räksallad med grön sparris , ägg och avokado
– 245 kr –

Grillad hjärtsallad med matvete och rostade grönsaker
– 265 kr –

Kalvfilé Anna Lindberg, murkelsås och potatisgratäng
– 365 kr –

Renfilé med smörstekt ostronskivling, potatisterrin och svartvinbärssky
– 425 kr –

Svenska köttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressad gurka
– 265 kr –

Grillad entrecôte (250 g) med tomatsallad, bearnaisesås och pommes f rites
– 365 kr –

EFTERRÄTTER

Rabarberpaj med vår egen vaniljglass
– 145 kr –

Hjortronparfait med hjortronmylta och mandelflarn
– 175 kr –

Chokladsorbet med syltade körsbär
– 110 kr –

Svenska jordgubbar med vår egen vaniljglass
– 125 kr –

Chokladtryffel (vegan)
– 55 kr –

Utvalda svenska gårdsostar med marmelad och fröknäcke
– 195 kr –