A la Carte

FÖRRÄTTER

Vit sparris med hollandaise och Parmaskinka
– 165 kr –

Toast Skagen, toppad med löjrom
– 225 kr –

S O S ( sill och strömming )
– 155 kr –

Löjromstoast Kalixlöjrom med gräddfil, gräslök och rödlök
– 345 kr –

Gravad Älg med Västerbottencréme, picklade kantareller,
lingonvinägrett och krutonger
– 215 kr- 

VARMRÄTTER

Renfilé med svartrotspuré, madeirasås och fondant
– 425 kr –

Regnbåge med bräserad fänkål, citronsmörsås och kokt potatis
– 285 kr –

Bönbiffar med rostade rotsaker, mathavre och chilimajo
– 265 kr –

Kalvfilé Anna Lindberg, murkelsås och potatisgratäng
– 365 kr –

Svenska köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatispuré
– 265 kr –

EFTERRÄTTER

Vaniljglass med varma hjortron
– 195 kr –

5ans sorbet (om smak fråga personalen)
– 95 kr –

Chokladterrin med apelsin- och citronsorbet och flarn
– 155 kr –

Chokladtryffel
– 55 kr –

Utvalda svenska gårdsostar med marmelad och fröknäcke
– 195 kr –