A la Carte
FÖRRÄTTER
LÖJROMSTOAST med Traditionella Tillbehör. 325
TOAST SKAGEN toppad med Rom och Pick/ad Rödlök 255
ÄLG CARPACCIO med Äppelkompott, Västerbottenost, och Palsternackachips 235
S. 0. S Tre sorters Sill med Västerbottenost och Potatis 195
SOPPA på Rostad jordärtskocka med Löjromskräm och Rostade Nötter 175
VARMRÄTTER
VEGETARISKA KÅLDOLMAR fyllda med Vildris, Färskost och Karljohansvamp Serveras med Svartrotspure, Lingon och Smörad Svampbuljong 295
SKREITORSK med Forellrom,, Fänkål, Rökt Smörsås och Potatis 395
KALVFILE ANNA LINDBERG med Murkelsås, Portvinsreduktion och Potatisgratäng 375
RENFILE
med Svamp, Fläsksida, Svartrotskräm, Rödvinssås och Västerbottenskrokett 445
PEPPARSTEK på Svensk Oxfile med Pick/ad Tomat, Cognac & Crönpepparsås och Potatisbakelse 475
KALVKÖTTBULLAR med Gräddsås, Lingon, Pressgurka och Potatispure 295
EFTERRÄTTER
PUNSCHPARFAIT med Hjortronmylta, Punschgrädde och Hjortronsirap 175
CHOKLADKAKA toppad med Fudge och Krämig Hallonmousse 165
CREME BRULEE 140
SORBET Din servitör kan presentera kvällens smaker 115
SVENSKA GÅRDSOSTAR Tre sorter med Vår egen Marmelad och Fröknäcke 215
CHOKLADTRYFFEL 65