A la Carte

FÖRRÄTTER

Toast Skagen toppad med Kalixlöjrom
– 255 kr –

Kantarelltoast
– 195 kr –

S O S ( sill och strömming )
– 155 kr –

Löjromstoast Kalixlöjrom med gräddfil, gräslök och rödlök
– 345 kr –

Gravad Älg med Västerbottencréme, picklade kantareller,
lingonvinägrett och krutonger
– 215 kr- 

VARMRÄTTER

Grillad spetskål med citron rostad kålrabbi,
Beluga linser och tomatkompott
– 265 kr –

Pistage överbakad Marulk med smörslungad spenat,
morotspuré och Chablissås
– 375 kr –

Regnbåge med saltbakade gulbetor, kokt potatis och citronsmörsås
– 295 kr –

Kalvfilé Anna Lindberg
med rostad palsternacka, grillad romanesco, murkelsås och potatisgratäng
– 365 kr –

Renfilé med rödvinskokt svartrot, svartkålschips, lingon smakande rödvinssås, jordärtskockspuré och västerbottenkroketter
– 425 kr –

Svenska köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatispuré
– 265 kr –

Grillad lammrack med ratatouille och oliver, rosmarin- salviasås och chevrestrudel
– 375 kr –

EFTERRÄTTER

Päroncheesecake med krusbärskompott
– 135 kr –

Messmörspannacotta med mylta och hjortronflarn
– 175 kr –

Sorbet
– 65 kr –

Chokladtryffel
– 55 kr –

Utvalda svenska gårdsostar med marmelad och fröknäcke
– 195 kr –