A la Carte

FÖRRÄTTER

Svensk mozzarella med ramslöksbär och granskottsolja
– 165 kr –

Toast Skagen, toppad med löjrom
– 225 kr –

S O S
– 155 kr –

Löjromstoast (Kalix 40 g), med gräddfil, dill och rödlök
– 345 kr –

Gravad älg med Västerbotten-crème och hjortronvinägrett
– 215 kr- 

VARMRÄTTER

Renfilé med svartrotspuré, madeirasås och fondant
– 425 kr –

Regnbåge med bräserad fänkål, citronsmörsås och kokt potatis
– 285 kr –

Ugnsbakad rotselleri med pumpapuré och smörstekt svartkål
– 265 kr –

Kalvfilé Anna Lindberg, murkelsås och potatisgratäng
– 365 kr –

Lammracks med timjan / portvinssky och chevrestrudel
– 355 kr –

Svenska köttbullar med gräddsås, lingon, pressad gurka och potatispuré
– 265 kr –

 

EFTERRÄTTER

Hjortronparfait med mylta och hjortron flarn
– 175 kr –

5ans sorbet (om smak fråga personalen)
– 95 kr –

Chokladfondant med hallonglass
– 155 kr –

Chokladtryffel
– 55 kr –

Blåbärssmulpaj med vaniljkräm
– 135 kr –