A la Carte
FÖRRÄTTER
SKOGENS GULD
Gräddstuvad kantarelltoast gratinerad med ost (Finns även som veganskt alternativ)
195
TOAST SKAGEN
Toast Skagen, toppad med löjrom och picklad rödlök
265
LÖJROM
Löjromstoast med traditionella tillbehör
335
S O S
Tre sorters Sill med Västerbottenost och Potatis
195
ÄLG CARPACCIO
Älgcarpaccio med hyvlad Västerbottenost, lingonkompott och krisp
250
VARMRÄTTER
KÅLDOLMAR
Kåldolmar fyllda med vildris, färskost (vegansk) och Karljohansvamp.
Med bönpuré, lingon och svampbuljong
295
SOTAD HÄLLEFLUNDRA
med rödbetspuré, picklad gulbeta, sparrisbroccoli, rökt smörsås och potatis
395
RÖDING
på norrlandsvis med potatis
365
KALVFILÈ ANNA LINDBERG
säsongens grönsaker, murkelsås, portvinsreduktion och potatisgratäng
395
RENFILÈ
med svartrotspuré, höstsvamp, sidfläsk madeirasås och potatiskroketter
465
PEPPARSTEK
med grönpepparsås, bakade kvisttomater och pommes neuf
425
SVENSKA KALVKÖTTBULLAR
gräddsås, lingon, pressgurka och potatispuré
295
EFTERRÄTTER
VANILJCHEESCAKE
med rårörda hjortron
195
CHOKLADSORBET
Med Körsbärskompott
165
CREME BRULEE
150
HUSETS SORBET ELLER GLASS
Fråga personalen om kvällens smaker
130
ÄPPELPAJ MED VANILJ
och Calvadoskräm
175
SVENSKA GÅRDSOSTAR
Ostbricka med tre svenska gårdsostar, vår egen marmelad och fröknäcke
235
CHOKLADTRYFFEL
70