A la Carte

FÖRRÄTTER

LÖJROMSTOAST med Traditionella Tillbehör. 325

TOAST SKAGEN toppad med Rom och Pick/ad Rödlök 255

ÄLG CARPACCIO med Äppelkompott, Västerbottenost, och Palsternackachips 235

S. 0. S Tre sorters Sill med Västerbottenost och Potatis 195

SOPPA på Rostad jordärtskocka med Löjromskräm och Rostade Nötter 175

 

VARMRÄTTER

VEGETARISKA KÅLDOLMAR fyllda med Vildris, Färskost och Karljohansvamp Serveras med Svartrotspure, Lingon och Smörad Svampbuljong 295

SKREITORSK med Forellrom,, Fänkål, Rökt Smörsås och Potatis 395

KALVFILE ANNA LINDBERG med Murkelsås, Portvinsreduktion och Potatisgratäng 375

RENFILE
med Svamp, Fläsksida, Svartrotskräm, Rödvinssås och Västerbottenskrokett 445

PEPPARSTEK på Svensk Oxfile med Pick/ad Tomat, Cognac & Crönpepparsås och Potatisbakelse 475

KALVKÖTTBULLAR med Gräddsås, Lingon, Pressgurka och Potatispure 295

 

 

EFTERRÄTTER

PUNSCHPARFAIT med Hjortronmylta, Punschgrädde och Hjortronsirap 175

CHOKLADKAKA toppad med Fudge och Krämig Hallonmousse 165

CREME BRULEE 140

SORBET Din servitör kan presentera kvällens smaker 115

SVENSKA GÅRDSOSTAR Tre sorter med Vår egen Marmelad och Fröknäcke 215

CHOKLADTRYFFEL 65