A la Carte

 

FÖRRÄTTER

SKOGENS GULD

Vegetarisk ~ Ostgratinerad Toast med Gräddstuvade Kantareller
Vegan ~ Toast gratinerad med med Kantareller stuvade i Vegangrädde
195

TOAST SKAGEN
Toppad med Löjrom och Picklad Rödlök
265

LÖJROM
Toast med Traditionella Tillbehör
335

S O S
Tre sorters Sill med Västerbottenost och Potatis
195

ÄLG CARPACCIO
med Pepparrotskräm, Hyvlad Västerbottenost och Krisp
250

VARMRÄTTER

KÅLDOLMAR 
Fyllda med Vildris, Färskost och Karljohansvamp. Med Svartrotspuré, Lingon och Svampbuljong
295 

TORSKRYGG
med Höstprimörer, Forellrom, Citronsmörsås och Potatis
395

HALSTRAD GRAVLAX
med Hovmästarsås och Stompad Potatis
365

KALVFILÈ ANNA LINDBERG
med Säsongens Grönsaker, Murkelsås, Portvinsreduktion och Potatisgratäng
395

RENFILÈ
med Rotfrukter, Portvinsreduktion oh Potatispuré med Västerbottenost
465

LAMMRACKS
med Rostade Rotfrukter, Chevrécreme och Rosmarin-Timjansky
425

KÖTTBULLAR
Gjorda av Kalvfärs. Med Gräddsås, Lingon, Pressgurka och Potatispuré
295

EFTERRÄTTER

MESSMÖR PANNA COTTA
Med Rårörda Hjortron och Mandelflarn
185

CHOKLADSORBET
Med Körsbärskompott
165 

CREME BRULEE
150

SMULPAJ MED BLÅBÄR
Med äkta Vaniljsås
175

HUSETS SORBET ELLER GLASS
Din servitör presenterar Kvällens Smaker
130

SVENSKA GÅRDSOSTAR
Wrångebäcksost, Sörmlands Ädel, och Granbarrsost med Vår egen Marmelad och Fröknäcke
235


CHOKLADTRYFFEL
70