A la Carte

 

FÖRRÄTTER

SKOGENS GULD

Gräddstuvad kantarelltoast gratinerad med ost (Finns även som veganskt alternativ)
195

TOAST SKAGEN

Toast Skagen, toppad med löjrom och picklad rödlök
265

LÖJROM

Löjromstoast med traditionella tillbehör
335

S O S
Tre sorters Sill med Västerbottenost och Potatis
195

ÄLG CARPACCIO
Älgcarpaccio med hyvlad Västerbottenost, lingonkompott och krisp
250

VARMRÄTTER

KÅLDOLMAR 

Kåldolmar fyllda med vildris, färskost (vegansk) och Karljohansvamp.
Med bönpuré, lingon och svampbuljong
295

SOTAD HÄLLEFLUNDRA
med rödbetspuré, picklad gulbeta, sparrisbroccoli, rökt smörsås och potatis
395

RÖDING
på norrlandsvis med potatis
365

KALVFILÈ ANNA LINDBERG
säsongens grönsaker, murkelsås, portvinsreduktion och potatisgratäng
395

RENFILÈ
med svartrotspuré, höstsvamp, sidfläsk madeirasås och potatiskroketter
465

PEPPARSTEK
med grönpepparsås, bakade kvisttomater och pommes neuf
425

SVENSKA KALVKÖTTBULLAR
gräddsås, lingon, pressgurka och potatispuré
295

EFTERRÄTTER

VANILJCHEESCAKE
med rårörda hjortron
195

CHOKLADSORBET
Med Körsbärskompott
165 

CREME BRULEE
150

HUSETS SORBET ELLER GLASS
Fråga personalen om kvällens smaker
130

ÄPPELPAJ MED VANILJ
och Calvadoskräm 
175

SVENSKA GÅRDSOSTAR
Ostbricka med tre svenska gårdsostar, vår egen marmelad och fröknäcke
235


CHOKLADTRYFFEL
70